Schoonmaak Van Putten Renovatiesloop.

Schitteren in schoonmaken....
..dat doen we al diverse jaren. We zijn fier op de goede reputatie die we in al die jaren hebben opgebouwd. Dat is het reslutaat van hard en nettjes werken, maar ook van de menselijke manier waarop ons bedrijf het verschil maakt. Wij denken mee met onze klanten en houden rekening met uw wensen.

Elk pand is verschillend, onze aanpak telkens ook
Schoonmaken wordt niet altijd geassocieerd met maatwerk. Want een standaardoplossing is toch voldoende? Om tot een goed resultaat te komen is dat echter zelden het geval. Want elk pand is verschillend: groot-klein, oud-nieuw, met 'kwetsbare materialen gebouwd' en ga zo maar door.
Ook de noodzaak of normen van onze klanten kunnen behoorlijk verschillen: een hygiënisch reinigen in een farmaceutische onderneming is in geen honderd jaar te vergelijken met het poetsen van een kantoor. Een goed opgesteld werkschema kan die variatie natuurlijk goed opvangen.

Hier wat minder, daar wat meer
Want ook al zijn alle taken nog zo goed gepland, meestal zien onze schoonmakers en teamleiders nog mogelijkheden om de werkwijze te verbeteren en te komen tot een beter schoonmaakresultaat met een efficiëntere inzet van middelen. En daar kijken wij bewust naar. Om in overleg met onze klant naar een oplossing te komen die zorgt dat alles proper is en blijft. Ook die bovenkant van de kast die zogenaamd toch geen mens ziet.
Schoonmaak Offerte aanvragen
Bent u benieuwd wat de schoonmaakwerkzaamheden die u uit wilt gaan voeren gaan kosten?
Van Putten Renovatiesloop maakt graag een vrijblijvende offerte....
Klik hier voor onze contactformulier